Bericht schrijven >

  Hallo Piet en Nel. Tommie is nu ruim 3 weken bij ons, en niet meer uit ons gezin weg te denken. Het gaat heel goed met onze "bijt grage " vriend. Vanaf dag 1 is de bench zijn rust plekje en hij gaat er vanzelf in als hij moe is. We zijn volop bezig met zindelijk worden. Het is een prachtige pup! Ik ben benieuwd hoe het met zijn broertjes en zusjes gaat...

fam. Obers
  Hallo Nel en Piet,
Vandaag zijn we met Pica naar de clubkampioenschappen bij kynologen club de scheldenzoom geweest.
Pica kwam uit in de OB1 klasse en werd daar 2 e, we zijn super blij en trots op haar.
Beker 2 is dus binnen ????????

Ineke lapaz
  Chanel is voor ons de perfecte keuze geweest, het is een schat van een meid en gaat ontzettend goed samen met onze 3 jarige Einstein.
Na 3 dagen speelden ze al samen. Ik had graag de foto ge-upload waarbij Chanel haar tanden in de staart van Einstein zet, maar Chanel staat er niet zo duidelijk op, Dus vandaar maar een mooiere foto waar ze wat beter op te ziwn is.

Einstein accepteert veel haar.
Alleen Einstein moet nog even leren dat hij speelgoed samen moet delen en dat niet alles alleen maar voor hem is.

Onze ervaring met Piet en Nel was heel goed. Hele lieve mensen, en geven goed advies. Ze hebben werkelijk een geweldige Havanezer familie in huis. Stuk voor stuk schatten van honden. Nog nooit hebben wij ergens zo'n warm onthaal gehad.

Fam. Hoogkamer
  Wij zijn heel blij met onze pup die nu 2 weken bij ons is. Dank voor alle goede zorgen en het beantwoorden van al onze vragen, alle updates en de leuke foto’s! Onze pup is de derde hond via Piet en Nel bij ons in de straat, erg gezellig en allemaal super tevreden!

Groetjes familie van Ingen

Fam. Van Ingen
  Afgelopen maandag hebben wij onze Moos opgehaald met Piet en Nel. Wat een fijne mensen met hart voor de hond en het hele Havanezer ras. Alles werd heel duidelijk uitgelegd en alles in belang van de pup, maar met plezier voor ons. We voelden aan alles dat dit goed zat. Heerlijk huiselijk, daar houden we van. Dinsdag werd er geïnteresseerd gebeld met de vraag hoe het gegaan was, de eerste nacht en dag. Nou geweldig! Wat een lief en makkelijk hondje is Moos, maar dat zagen we bij alle tantes en moeder in huis al. Supersociaal! Hebben bij het hele "proces" alleen maar een goed gevoel, en ga jullie zeker op de hoogte houden. Zeker, tot ziens en bedankt voor alle goede zorgen!

Rogier en Marja
  Ha Piet en Nel,

Vandaag meegedaan met een “uit” wedstrijd bij Hondenschool Sjors4Dreamdogs. Kaja werd 1e bij de gevorderden met een maximale score!
Super trots!!

Groet, Anneke

Anneke van Helden
  Ha Piet,
Vandaag meegedaan aan een Brevetmiddag van Rally-O Nederland. Er wordt dan gekeurd door een onafhankelijke keurmeester van de Federatie Hondensport Nederland. Kaja haalde 96 van de 100 punten en behaalde daarmee haar Rally-O B (trainingsklasse) brevet. Maar vooral het commentaar van de keurmeester tijdens het uitreiken van het brevet: “wat een fantastische hond”, een genot om naar te kijken” deed mij glimmen van trots!
Zo blij met Kaja die het fantastisch vindt om te trainen en in verschillende disciplines van de hondensport goed mee kan komen!

Groet, Anneke

Anneke van Helden
  Ha Piet en Nel,

Kaja heeft met detectie haar eerste wedstrijd in de hogere klasse (gevorderden) gelopen.
Ze deed het boven verwachting goed en wist de 1e prijs te behalen!!
Super trots ????

Groet, Anneke

Anneke van Helden
  Ha Piet & Nel,

Dit is ook een test. Hierbij nogmaals de foto behorende bij ons bericht!

Groet, Martha & Anneke

Anneke van Helden
Lieve Piet & Nel,

Kaja is alweer 6 jaar geworden. Ongelofelijk hoe snel de tijd gaat. Kaja is superlief, slim, sterk en gezond. Ze heeft een enorme werklust. We doen met veel plezier detectie, nosebedience en sinds kort ook Rally-O. Ook de felicitaties voor haar zusje en broertjes. Een speciale groet aan broertje TIbbe met zijn mooie, lange lokken. Leuk om altijd via het gastenboek van hem te horen!

Jullie gaan vast weer heel veel mensen blij maken met de aankomende puppy’s van Sjuulke!

Hartelijke groeten,

Martha & Anneke

Anneke van Heklden


Bericht schrijven >